I dag skal vi tale om trappevask i København. Har du brug for at få hjælp til at vaske trapper i dit firma? I jeres boligforening?

Trappevask i din bolig i København

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om trappevask i København. Har du brug for at få hjælp til at vaske trapper i dit firma? I jeres boligforening? Et andet sted med mange trapper? Så bør du læse med her på bloggen i dag. Det skal nemlig handle om, hvordan du kan få rene trapper.

Fast trappevask i København hver uge

Har du brug for trappevask i København – læs mere her? Så er det godt, at du er kommet forbi bloggen i dag. Det kan være, at du bor i en boligforening? Eller du har en virksomhed? Eller måske et andet sted som har mange trapper. Så skal du ringe det til firma, som jeg vil tale om i dag. Når du hyrer dem til at vaske trapper i din boligforening eller dit firma, så aftaler I sammen en fast ugedag, hvor de kommer på besøg og vasker dine trapper. På den måde sikrer du dig, at du altid har rene trapper, hvis der kommer gæster, eller bare fordi I jo skal se på dem hver dag. Når der kommer et hold ud for at gøre dine trapper rene, så aftørrer der også alle balustre med en våd klud. Du skal altså ikke tænke på nogle som helst parter af trapperne, for det hele er rent efter holdet har været på besøg. Dette firma har dygtige sanitøre ansat, som vil gøre deres ypperste for, at hvert enkelt trin af dine trapper altid fremstår flotte og præsentable.

Gode til deres arbejde

Når du hyrer dette firma til trappevask i København, så nøjes de ikke med at vaske dine trapper. Denne virksomhed har nemlig mange års erfaring med alle mulige former for service. De kan rydde sne for dig, slå græs, du kan bestille dem som døgnvagt og mange andre ting. Når du kontakter dem, kan I sammen udarbejde en plan for jeres samarbejde. Her bestemmer I også en pris for de ydelser, som de skal gøre for dig. Det kan være i dit firma, i jeres boligforening eller andetsteds, hvor I har brug for hjælp. Du kan regne med, at de gør et godt stykke arbejde. De har nemlig et system i gang, hvor der kommer kontrol ud til deres forskellige service. Denne kontrol kommer selvfølgelig uanmeldt og derfor kan medarbejderne ikke vide, hvornår de bliver tjekket. Visionen i dette firma er ALTID at levere et godt stykke arbejde til kunden.

Læs mere her.