Webbureau i København

Webbureau i København

Jeg fandt for et år siden ud af at det kan være svært at vælge et Webbureau i København, da der er utroligt mange om budet. Jeg havde fået opgaven af min chef fordi vi begyndte at sælge rigtigt godt på nettet og der derfor var brug for nogle professionelle øjne på vores online markedsføring og det var så mig der skulle finde ud af hvem der skulle står for det.

Et godt Webbureau i København

Jeg havde heldigvis et stort netværk at virksomheder som jeg vidste brugte et Webbureau i København men det var så bare lige hvilket man skulle vælge. Jeg ringede til flere af mine kontakter for at høre lidt om deres erfaringer og efter et par ugers snak fandt vi frem til dem som vi bruger idag men der skulle også et par møder til før vi vidste at vi skulle bruge dem.

Professionelt Webbureau i København

Vi fandt hurtigt ud af at det er meget vigtigt at man kan med de mennesker som har med vores online markedsføring at gøre. At vi valgte dette Webbureau i København er også fordi at vi fik en kontaktperson som havde samme humor og professionelle indstilling som vi selv har til tingene. Spørg dog dit netværk til råds før du begynder at lede, det kan godt anbefales.